BİLECİK

AğustosEylülEkim
BİLECİK BAROSU NÖBET LİSTESİ
Tarih: 03.11.2011 | Okunma Sayısı: 2157 | | |
* Nöbetler, nöbetin ilk günü saat 00:00 itibariyle başlayıp bitiş tarihi saat 23:59 itibariyle sona ermektedir.
* Ortak olarak çalışan avukatların nöbet sırasındaki tarih aralığında, ortak avukatların herbiri sırasıyla aranacak, iki avukata da ulaşılamadığı takdirde bir sonraki sırada yer alan avukat aranacak ve bu usul aynı şekilde liste sonuna doğru tekrarlanacaktır.
* Aynı olayda mağdura ve şüpheliye ayrı avukat görevlendirilmesi gerektiğinde veya şüpheliler arasında menfaat çatışması bulunması halinde herbir şüpheliye ayrı avukat görevlendirilmesi gerektiğinde, ortak olarak çalışan avukatlar "aynı (bir)" kabul edilecektir. (Örneğin şüpheli için ortak avukatlardan biri çağrıldığında mağdur için artık diğer ortak avukat çağrılamayacak ve sıradaki diğer avukat çağrılacaktır)
* Nöbet sırasındaki avukat / lara ulaşmak ve makul süreyle nöbetçi avukatın intikal etmesini beklemek asıldır. İlgili avukata ulaşılamaması veya avukatın makul süre içinde ilgili adli veya kolluk birimine ulaşamayacağını bildirmesi durumunda, sıraya uyularak bir sonraki avukat / lar aranacaktır.
24.09.2016 Cumartesi